Фото facebook.com/Ig.Mazepa

Засновник інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа разом з іншими приватними інвесторами профінансували створення художнього фільму "Буча". Він розповідає про трагічні події під час окупації російськими військами Київської області в перші тижні повномасштабного вторгнення. 

Художній фільм створений за гроші виключно приватних інвесторів-меценатів. Про це бізнесмен розповів у своєму Facebook

Минулого тижня Ігор Мазепа разом з сценаристом та продюсером Олександром Щуром та режисером Станіславом Тіуновим провели презентацію робочої версії фільму для української бізнес спільноти. Також планується презентація у Львові та Дніпрі. 

Відео дня

За словами Мазепи, подібні проєкти – це вклад бізнесу у протидію російській пропаганді та боротьба на культурному фронті, яка також надважлива. Особливо задля збереження консолідованої підтримки західних країн, яку намагається зруйнувати РФ: "Нещодавно ворог по замовленню Міноборони зняв свій "фільм" "Свидетель", який розповідає про "свавілля українських нацистів" у Київський області".

Інвестбанкір анонсував покази "Бучі" в січні-лютому в Конгресі США, Бундестазі, європейських парламентах та топових університетах світу. Крім того, матеріли фільму вже продемонстровані на кінофестивалі в Торонто та спеціальному заході в Нью-Йорку, презентації на ключових міжнародних фестивалях також вже заплановані. 

Наразі відбувається фінальна стадія постпродакшену, і скоро фільм вже буде готовий до широкого прокату.