Фото REUTERS

Київ готується до оборони та накопичує запас товарів першої необхідності.

Про це повідомляється на офіційному сайті київської влади з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

"У магазинах сьогодні є продукти і товари першої необхідності. Окрім того, ми накопичуємо запас товарів першої необхідності: дитячого харчування, товарів гігієни, теплих речей тощо. Гуманітарні вантажі ідуть потоком. Я думаю, що ми точно не будемо мати проблем із харчуванням. Зараз гуманітарний штаб забезпечує водою, їжею, товарами першої необхідності людей, які перебувають в укриттях і сховищах", – сказав Поворозник.

Відео дня

Він наголосив, що гуманітарний штаб столиці потребує волонтерів на склади із продовольством. Для цього потрібно звернутися до гуманітарного штабу за посиланням та заповнити форму для волонтера.

"Не перший день намагаємось доставити продукти, ліки та товари першої необхідності до наших близьких і героїчних міст – Буча, Гостомель, Ірпінь. Десь це вдається маленькими порціями. Зв’язок із цими містами не втрачаємо", – зазначив перший заступник голови КМДА.

Також міська влада закликає столичних водіїв пропускати не тільки "швидкі", але й авто з гуманітарною допомогою.

Вас також можуть зацікавити новини: