Столичні майстри зробили з БРДМ-2 лімузин / скріншот

Київські майстри переробили списаний БРДМ-2 (броньована розвідувальна дозорна машина) 1978 року так, що його можна використовувати й в умовах міста, й на бездоріжжі.

Умільці зробили з бойової машини всюдихідний "лімузин-апокаліпсис", йдеться у сюжеті "2+2".

Майстри купили бойову машину близько року тому й модернізували її – зокрема, збільшили салон, спершу вміщалися чотири людини, а тепер вісім, а то і більше, встановили фари для доріг загального користування, збільшили вікна для кращої оглядовості та встановили шкіряні дивани.

Відео дня

Читайте такожАмериканський фермер зібрав унікальну колекцію ретро-автомобілів (відео)"Протягом багатьох років ми займаємося ексклюзивною технікою, і виникла ідея купити бойову одиницю і побудувати з неї всюдихід, який зможе проїхати у будь-яких умовах… ми купили цю списану одиницю техніки, витратили на неї дуже багато сил, дуже багато коштів для того, щоб вона перетворилась на наш гарний всюдихідний лімузин-апокаліпсис", – сказав креативний директор проекту Іван Душко.

Раніше стало відомо, що у Дніпрі можна побачити американський автомобіль Buick Special, який возив першого маршала СРСР Климента Ворошилова.

Машину знайшли у Москві, привезли в Україну за радянських часів, а пізніше – модернізували. Авто належить колекціонеру.

Вас можуть зацікавити такі новини: