Підозрюваний пройде психіатричну експертизу \ фото "5 канал"

Анатолій Захаренко, підозрюваний у вбивстві сімох учасників АТО біля ставка під Попільнею Житомирської області, повинен буде пройти судово-психіатричну експертизу.

Читайте такожПідозрюваного в розстрілі на Житомирщині взяли під варту без права внесення застави

Про це під час брифінгу сказав голова Житомирської обласної держадміністрації Віталій Бунечко. Він зазначив, що немає зв'язку між документуванням хабара, на якому затримали начальника райвідділу поліції, і вбивством семи осіб. Також він підтвердив, що Захаренко відправлять на експертизу. "Підозрюваний затриманий. Йому найближчим часом буде призначена судово-психіатрична експертиза", - сказав Бунечко. 

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 22 травня орендар місцевого ставу поблизу села Новоселиця Попільнянського району Житомирської області Анатолій Захаренко розстріляв сімох учасників АТО. 23 травняЗахаренку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 липня.

Серед причин стрілянини називають "розборки" за вимагання "данини" за користування ставком, побутовий конфлікт на тлі вживання алкоголю, конфлікт з ідеологічних розбіжностей, сварка через військову службу.