Ілюстрація REUTERS

З 19 травня у столиці будуть організовані додаткові спеціальні рейси автобусних маршрутів.

Як інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації, про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«За результатами аналізу перевезень пасажирів запускаються ще три рейси автомобільного транспорту. Вони рухатимуться за маршрутами: № 37 – «Станція метрополітену «Святошин» – житловий масив Західний (с. Чайки)»; № 42 – «Вулиця митрополита Андрея Шептицького – вулиця Єлизавети Чавдар»; № 104 – «Бортничі – станція метрополітену «Харківська», – повідомив Густєлєв.

Відео дня

Читайте також"Замінити маршрутки": в Україні можуть запровадити нову модель громадського транспорту

У КМДА зазначили, що організація вказаних рейсів задовольнить потребу в перевезеннях жителів віддалених мікрорайонів столиці, таких як Чайки і Бортничі, а також поліпшить транспортне сполучення між Дніпровським і Дарницьким районами.

Проїзд у громадському транспорті і надалі відбувається за наявності спецквитків та засобів індивідуального захисту.

Як повідомляв УНІАН, МОЗ пропонує перевозити пасажирів в громадському транспорті під час карантину лише в масках та у межах кількості місць для сидіння. У випадку міжобласного перевезення до регіону, в якому не послаблювали карантин, таке перевезення дозволяється в межах 50% від кількості місць для сидіння за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду та позаду.