28 липня в Запоріжжі військові з полку Національної гвардії «Азов» попрощалися зі своїм побратимом, 29-річним бійцем зенітного ракетно-артилерійського дивізіону Олегом Черевком, який помер після жорстокого побиття.

Відео дня

Про це повідомляє прес-служба «Азову».

Церемонія вшанування пам'яті загиблого відбулась на Фестивальній площі біля міської ОДА об 11:00.

Читайте такожУ МВС вважають, що "полтавський терорист" міг накласти на себе руки

Черевко пробув на передовій у складі полку 7 місяців. Колеги згадують бійця як одного з найкращих спеціалістів своєї військової справи.

Як повідомляв УНІАН, Олег Черевко помер 27 липня в лікарні після жорстокого побиття, куди його госпіталізували з численними травмами голови.

За даними поліції, біля продовольчого супермаркету він зробив зауваження 29-річному раніше судимому жителю Запоріжжя, що чіплявся до дівчат. Виник конфлікт, молодик завдав бійцеві удару по голові, після чого останній втратив свідомість. Зловмисник з місця пригоди зник.

Поліцейські затримали його й оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Прокуратура клопотала про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.