Росіяни від офіційних коментарів утримуються / скріншот з відео

Армійські й прикордонні підрозділи на межі з окупованим Кримом  переведено на посилений варіант несення служби. Все через зникнення українського військовослужбовця на адмінкордоні з анексованим росіянами півостровом.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Відомо, що за кілька годин після викрадення військовослужбовця на керівництво 95-бригади вийшли офіцери ФСБ, які уточнювали особисті дані зниклого.

Читайте такожВикраденого українського бійця утримують в окупованому Криму – журналіст

Росіяни від офіційних коментарів утримуються. А в українській військовій частині тривають суворі перевірки.

«Поширились чутки, що військовослужбовець був без зброї, один на посту і так далі. На сьогоднішній день встановлено, що військовослужбовці там знаходяться зі зброєю, з боєприпасами, із засобами зв'язку і по-одному вони не чергують. І, до речі, зброя цього військовослужбовця залишилась на місці», - повідомив Володимир Потапов, керівник групи зв’язків з громадськістю служби правопорядку ЗСУ.

Як повідомляв УНІАН, 30 травня Військова служба правопорядку ЗСУ повідомила, що в районі півострова Чонгар зник український військовослужбовець. За попередніми даними, він був викрадений. Неподалік від спостережного поста були виявлені сліди боротьби з невідомими особами.