За час блокування дороги мітингуючі не пропускали приватний і громадський транспорт / фото УНІАН

Інвестори "Укрбуду" вдруге за сьогодні заблокували рух транспорту на Повітрофлотському проспекті в Києві навпроти будівлі Міністерства оборони, який вони раніше перекривали.

Як передає кореспондент УНІАН, перший раз проспект був перекритий протягом 20 хвилин. Через деякий час вони знову його заблокували.

За час блокування дороги мітингуючі не пропускали приватний і громадський транспорт. Вони дозволили проїхати тільки кареті швидкої допомоги.

Відео дня

Інвестори продовжили акцію і заявили, що якщо представники Міноборони не будуть реагувати на їх вимоги, вони знову перекриють рух транспорту на проспекті.

фото УНІАН

Протест інвесторів "Укрбуду": що було до цього

  • Сьогодні, 13 серпня, близько 10:00 почався мітинг інвесторів корпорації "Укрбуд" біля Міноборони. В акції беруть участь близько 300 осіб .
  • Інвестори столичних житлових комплексів закликають представників Міноборони підписати угоди з "Київміськбудом" для відновлення будівництва ЖК "Чарівне місто", "Оберіг-2" та "Art House".
  • Державна корпорація "Укрбуд" зупинила будівельні роботи на більшості своїх об'єктів. Без житла ризикують залишитися понад 13,7 тис. інвесторів.
  • 12 грудня 2019 року президент Володимир Зеленський заявив, що заморожене будівництво житлових комплексів "Укрбуду" завершить компанія "Київміськбуд".
  • 22 травня мер столиці Віталій Кличко повідомив, що передача об’єктів "Укрбуду" до "Київміськбуду" відбувається у плановому режимі, однак існує низка проблемних питань, які мають вирішити держоргани. Він уточнив, що йдеться про 23 об’єкти – невеликий офісний центр і 22 житлових комплекси.
  • 17 червня уряд схвалив розпорядження щодо переукладання договорів корпорації "Укрбуд" на "Київміськбуд".