Розумне житло 'Irpin City': зовсім скоро відкриття для нових власників

Ірпінь – місто, яке за останні 10 років зайняло лідируючу сходинку серед найкомфортніших міст України для життя. Сучасна інфраструктура, зручне розташування поблизу Києва, переважно "молоде" населення. Про Ірпінь завжди говорили як про місто парків, спорту та здоров’я. Не секрет, що головне джерело наповнення бюджету Ірпеня формується в тому числі за рахунок будівельних компаній. Однією з таких є Інвестиційна група "MOLODIST", яка активно бере участь у відбудові міста та зведенні нового житла.

З кожним днем ІГ "MOLODIST" рухається до здійснення мрій своїх інвесторів. Вишуканий, стильний, технологічний ЖК "Irpin City" є втіленням мрій, які сьогодні стали реальністю для кожного майбутнього мешканця.

Наразі будівельна компанія завершила фасадні роботи і активно працює над озелененням внутрішнього двору – прокладається система автоматичного поливу, встановлюється система водовідводів, сучасні проєктні рішення доповнюються дизайнерським ландшафтним оздобленням. ЖК "Irpin City" –  це вдале поєднання архітектурних рішень, сучасного підходу та абсолютного комфорту.

Відео дня

На фінішну пряму виходять і внутрішньобудинкові роботи. В місцях загального користування укладається якісна, керамічна плитка, здійснюється монтаж труб внутрішніх комунікацій та зашивка технологічних ніш. Після встановлення вхідних дверей квартир проводиться шпаклювання відкосів.

Щодня хід будівництва ЖК "Irpin City" наближається до завершення реалізації проєкту. Вже зовсім скоро інвестори ІГ "MOLODIST" отримають ключі, які відкриють їм абсолютно нове життя – інноваційне, безпечне, екологічне та, головне, комфортне для кожного члена родини. Розташований на в’їзді в Ірпінь, цей ЖК передбачає будівництво цілого мікрорайону з власною  інфраструктурою. Магазини, фітнес-центр, салони краси, кафе, сучасний освітній комплекс повного дня, центр раннього розвитку дитини та коворкінг – все для максимального комфорту мешканців. Для наймолодших жителів створюється просторий дитячий садочок та різноманітні ігрові зони, розвивальний простір.

Розумне житло 'Irpin City': зовсім скоро відкриття для нових власників

"Розробляючи проєкт ЖК "IrpinCity", ми ставили важливу ціль – поєднати різнобічні елементи привабливості для кожного члена родини: піша доступність до інфраструктури міста, зручний виїзд до столиці, екологічне розміщення, поєднання якості, вишуканості і практичності, надійна безпека. Зараз я з впевненістю можу сказати, що Інвестиційній групі "MOLODIST" це вдалось. ЖК "IrpinCity" – це новий формат розумного житла, який поєднує у собі кращі світові практики будівництва", – коментує СЕО ІГ "MOLODIST" Антон Мирончук.