Жінка кинула собаку і сповістила запискою, що поїхала в Польщу / колаж з фото - facebook.com/maryna.liapina

У Києві знайшли нову сім'ю для собаки, якого прив'язали й кинули в одному з парків столиці. Його попередня господиня залишила записку і поїхала до Польщі.

Про щасливу подію, завдяки якій у собаки з'явилися нові господарі, повідомляється в Telegram-каналі "KievMap".

Так, небайдужа родина дізналася про сумну долю собаки. Пса забрали, тепер у нього нова сім'я. У Telegram-каналі показали фото вихованця і його новоспечених власників. 

Відео дня

У коментарях користувачі відзначили, що вчинок людей, які врятували собаку, показує справжню людську доброту. Українці бажають песику щасливого життя і дякують новим господарям тварини.

Тепер у собаки Нова сім'я / фото - Telegram-канал"KievMap"

Собаку прив'язали й кинули в парку: з чого все почалося

Кілька днів тому стало відомо, що в одному зі столичних парків помітили кинутого пса. Собаку залишили прив'язаним до лавки з іграшкою і запискою такого змісту:

"Джек хороший квартирний сторож. Я самотня і їду в Польщу на заробітки тому мушу його залишити". 

Читайте такожМало не потрапив під прес сміттєвоза: під Одесою двірник знайшов під купою сміття живого кролика (відео)Пес чекав господиню і не намагався втекти з місця попри сніг і дощ. Коли очевидці спробували відв'язати його, Джек побіг у бік, де, ймовірно, раніше жив. 

Собаку забрали в клініку, після цього волонтери шукали Джеку нових господарів. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що під Києвом водій зупинив рух на трасі заради порятунку собак. Зворушливий інцидент потрапив на відео.

Також вас можуть зацікавити новини: