Антивакцинатори прийшли під СБУ \ фото УНІАН, Дмитро Хилюк

Учасники мітингу проти обов’язкової вакцинації від коронавірусу пройшли ходою від будівлі Верховної Ради до головного офісу Служби безпеки України.

Як передає кореспондент УНІАН, у ході беруть участь близько тисячі людей. Вони пройшли за маршрутом: вул. Грушевського, вул. Хрещатик, вул. Володимирська, де розташована будівля головного офісу СБУ.

Дорогою учасники акції вигукували: "Свободу Остапу Стахіву!". Рух вулицями Хрещатик та Грушевського частково перекритий: учасники ходи зайняли дві крайні праві смуги цих вулиць. На зустрічних смугах рух здійснюється.

Відео дня

Читайте такожСотні людей та перевернуті прапори України: у Києві проходить мітинг антивакцинаторів (фото)

Примітно, що учасники ходи тримають державні прапори України у перевернутому вигляді.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 24 листопада, під Верховною Радою зібралося декілька сотень противників обов’язкової вакцинації від коронавірусу. Вони вимагали звільнення львівського активіста Остапа Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні. Також учасники акції виступали проти обов’язкової вакцинації представників певних професій.

В урядовому кварталі було багато правоохоронців. Поліцейські та нацгвардійці чергували на всіх прилеглих до вул. Грушевського вулицях в урядовому кварталі.

Вас також можуть зацікавити новини