У столиці продавалися футбольні м’ячі з символікою РФ, дізнався активіст / фото t.me/ssternenko

В Києві в одному з магазинів продавали футбольні м’ячі, на яких зображена символіка держави агресора – Російської Федерації.

Магазин, у якому продавались м’ячі з російською символікою, знаходиться на проспекті Шухевича, поділився в Telegram одеський активіст Сергій Стерненко і показав фото, отримані від небайдужих громадян.

На знімках видно, що на м’ячах написано "Russia" та зображено російський прапор. Також у кадр потрапив цінник, на якому вказано, що м’ячі коштували 65 грн.

Відео дня

Читайте такожЗ Кремлем і прапором РФ: український завод випустив "Московське" пиво (фото)"…Навряд це помилка при закупівлі, або "не помітили", адже цей товар хтось закупив, доставив, прийняв на склад та виставив на вітрину", – вважає Стерненко.

Інтернет-користувачі по-різному відреагували на м’ячі з такою символікою. 

"Попробивати всі м'ячі та й все", – дав пораду bqoul. "Проблема скоріше в тих, хто це купує. Якби не вони, то магазин би і не продавав", – вважає Mad Hatter. "У продавців "спорт внє політікі")...", – пожартував Pavlo.

У Києві продавалися футбольні м’ячі з символікою РФ, поділився Сергій Стерненко / фото t.me/ssternenko

Нагадаємо, у 2014 році Росія пішла на агресію проти України – захопила Крим та підтримала бойовиків, які на частині сходу нашої країни створили самопроголошені "ДНР" та "ЛНР". Також війська РФ вдерлися на частину Донбасу.

Після агресії Росії Київ почав відмовлятися від співпраці з росіянами у різних сферах. Також РФ було покарано санкціями.