У машини лопнуло одне з коліс \ Нацполіція Закарпаття

У потерпілих в ДТП з мікроавтобусом, що перевернувся на трасі між Ужгородом та Мукачевом виявили коронавірусну інфекцію.

Читайте такожНа Харківщині в ДТП потрапила колона нових військових броньовиків

Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі журналіст Віталій Глагола. Він зазначив, що за процедурою, усім кого привозить швидка до лікарні під час госпіталізації роблять експрес-тест на коронавірус.

"У всіх трьох постраждалих, яких привезли до ЦМКЛ Ужгорода такий тест виявився позитивним. Їх одразу ізолювали і взяли біоматеріали для лабораторного тестування", - повідомив журналіст.

Також він зазначив, що усі, хто контактував із потерпілими, а також надавав допомогу після ДТП, повинні звернутись до сімейних лікарів і здати тест в момент 7-14 днів після контакту. Це стосується і 2 екіпажів поліції та 4 екіпажів швидкої допомоги.

Нагадаємо, ДТП сталася вчора увечері у селі Вовкове Ужгородського району. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що мікроавтобус Mercedes Sprinter, який рухався по вулиці Головній, перекинувся на дах. За попередньою інформацією, причиною аварії стала технічна несправність - лопнуло одне з коліс транспортного засобу.  

Відомо, що в автівці, крім водія, перебувало ще шість пасажирок. Одна з них від отриманих травм померла на місці події. Інших разом з водієм госпіталізовано. Троє з них перебувають у важкому стані.