Метал, який виробляється в Україні, слугує в найскладніших і знакових об'єктах по всьому світу / фото "Метінвест"

Український метал завдяки своїй якості та ціні застосовується в найскладніших проектах у всьому світі в умовах жорсткої конкуренції.

Про це йдеться в матеріалі УНІАН з посиланням на слова директора з маркетингу гірничо-металургійної групи «Метінвесту» Романа Курашева.

«У складних проектах ми конкуруємо зі світовими грандами в металургійній галузі, такими як Voestalpine, ThyssenKrupp, ArcelorMittal. Ми дуже раді, що нам вдається брати участь в таких знакових об'єктах, і немає жодних забобонів з приводу українського металу. Ми давно вже побороли цей бар'єр, і наші замовники чітко розуміють, що якщо це метал «Метінвесту», то це гарантія якості, гарантія виконання зобов'язань», - сказав Курашев.

Відео дня

Читайте такожГендиректор "Метінвесту" пояснив, як впровадження Європейської зеленої угоди вплине на українські промислові компаніїВін зазначив, що рівень оснащення як Маріупольського заводу «Азовсталі», так й інших підприємств компанії дозволяє забезпечувати виробництво прокату за найжорсткішими вимогами, завдяки чому метал «Метінвесту» використовувався для реалізації проекту з будівництва стометрової арки безпеки над 4-м енергоблоком Чорнобильської АЕС і в інших складних проектах.

"Метал, який виробляється в Україні, слугує в найскладніших і знакових об'єктах по всьому світу. Наприклад, з нашого металу побудували одну з найвищих будівель в Європі – Лондонський The Shard, кілька культурних знакових об'єктів в Нью-Йорку, найбільші круїзні судна. Наш бренд, наша репутація як постачальника дуже складних марок сталі відомі у всьому світі", - сказав Курашев.

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні та одним з найбільших у СНД виробником залізорудної сировини й сталі.