Фотографія з недавнього обміну військовополоненими вразила кожного українця. У кадрі звільнений з полону Максим Колесников щиро дивиться на яблуко, адже майже рік не куштував свіжих фруктів.

Момент упіймав за допомогою телефона Андрій Качор - співробітник координаційного штабу поводження з військовополоненими. В ефірі "Сніданку з 1+1" він розповів, як йому вдалося зробити таку світлину.

Неймовірної історії фото немає, та Андрію вдалося зафіксувати перші кроки звільнених з російського полону українських захисників. Тоді, за його словами, було багато символічних моментів.

Качор пояснив, чому це фото так зачепило українців: на ньому - справжня емоція захисника нашої країни:

"Уявіть, чоловік 8 місяців їсть якийсь комбікорм, яким годують росіяни. А тут бачить нормальні фрукти, то, звісно, відчуває непідробні емоції. Тому фото вийшло таким справжнім".

Фото з військовим та яблуком зворушило українців

Одразу після обміну вже на підконтрольній Україні території військовий Максим Колесников, в минулому київський ресторатор, взяв у руки яблуко і зізнався - місяцями не бачив свіжих фруктів. "Уперше за рік їм свіжий фрукт! Це навіть страшно", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: