Столичні школярі повернулися за парти \ фото REUTERS

Після канікул не всі школярі повернуться за парти. Міністерство освіти і науки раніше дало рекомендації, як відновлювати навчання.

Читайте такожУ МОН розповіли, чи відновиться повноцінне навчання у школах після канікул (відео)Залежно від епідситуації в регіоні в Міносвіти рекомендують початкову школу максимально виводити на очне навчання, а старші класи — на змішане. Зате в "червоній" карантинній зоні вчитися радять виключно дистанційно, передає ТСН.

Втім, до рекомендацій Міністерства в областях прислухалися по-різному. У "червоних" Івано-Франківську та Тернополі напередодні повернулися за парти всі учні. У Чернігові за парти сіли лише учні початкової школи, а старшокласників перевели на дистанційку.

Ще з половина обласних центрів, що теж знаходяться в "червоній" карантинній зоні, очікують роз'яснення зверху, в якому форматі починати вчитися з понеділка, 2 листопада. 

Тим часом столичні школярі, за рішенням київської влади, у четвер, 29 жовтня, повертаються після канікул за парти. Київ знаходиться в "помаранчевій" карантинній зоні.

Новини по темі