В Одесі затримали неадеквата / фото facebook.com/odesapolice

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який на вулиці зірва  прапор України та кидався на людей. Як повідомили у прес-службі обласного управління патрульної поліції, подія сталася на вулиці Космонавта Комарова.

"Інспектори отримали виклик про конфлікт між чоловіками. На місці виявили громадянина з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Очевидці розповіли, що він зірвав державний прапор з будівлі, зламав флагшток та кинув прапор на землю", - повідомили в управлінні. 

При цьому, зловмисник на зауваження містян не реагував та поводив себе агресивно. Така поведінка обурила очевидців, тож вони викликали поліцію. 

Відео дня

Наголошується, що у діях чоловіка вбачається ознаки злочину за ст. 338 (Наруга над державними символами) ККУ. Тому патрульні його затримали та передали слідчим.

В Одесі затримали неадеквата / фото facebook.com/odesapolice
В Одесі затримали неадеквата / фото facebook.com/odesapolice

Нагадаємо у травні, в Одесі, у районі Молдаванки, на вулиці Сєрова, місцевий житель зірвав з фасаду будинку прапор України. Поліцейським містянин пояснив, що прапор, встановлений сусідами, затуляв об’єктив його зовнішньої відеокамери для огляду господарського приміщення. Нібито він неодноразово просив зняти його, а потім розізлився та зробив це сам. За фактом надруги над державним прапором було відкрито провадження (ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України).

Вас також можуть зацікавити новини: