Кроуфорд не дотримується карантин / фото: BoxingScene

Непереможний чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд заявив, що не вірить в історію з пандемією коронавірусу, тому не прагне дотримуватися карантин.

Читайте такожВідомий український боксер порушив карантин і втік від поліцейських в США (відео)

Американського боксера цитує BoxingScene.

Відео дня

"Я не перебуваю вдома під замком, а також не закриваю своїх дітей. Не вірю у хворобу і смерть людей від коронавірусу, як нам про це постійно говорять. Думаю, хтось використовує наш страх, намагаючись для чогось контролювати нас прямо зараз. Не знаю, яка мета всього цього, але я просто не можу погодитися з тим, що зараз говорять.

Засоби масової інформації керують світом. Зараз ти щось сказав, а люди починають обговорювати це і випробовують нові страхи. Нам розповідають, що цей вірус небезпечний для людей похилого віку і тих, у кого є астма та інші проблеми з диханням. Але те ж саме буває при звичайній застуді або грипі", - заявив Кроуфорд.

За словами боксера, у нього залишається багато питань без відповіді:

"Якщо все так погано, то чому продовжують збирати сміття, чому продовжує працювати поліція? Якби я був поліцейським - я б не працював у такій ситуації. У мене залишається багато питань".

Нагадаємо, у світі зафіксовано вже понад 1,8 мільйона випадків зараження СOVID-19.

УНІАН раніше повідомляв про те, що британський боксер презентував власну теорію виникнення коронавірусу.