Майк Тайсон / Фото REUTERS

Відомий американський боксер Майк Тайсон зізнався, що у минулому хотів накласти на себе руки, але все змінилося, коли він почав вживати гриби та інші психоделічні речовини.

Про свій досвід боксер розповів Reuters.

Тайсон впевнений, що завдяки грибам він відчув духовний підйом та ніколи ще не почував себе краще. За словами спортсмена, раніше він мав серйозні проблеми, вів справжню боротьбу з собою та хотів вчинити самогубство.

Відео дня

"Страшно навіть говорити про це. Подумати тільки, де я був тоді - на межі самогубства - і де я зараз. Чувак, схоже, що життя - це і є тріп?" -  сказав Тайсон, назвавши галюциногенні речовини "дивовижною медициною".

Читайте такожБоксер Тайсон обігнав він Дизеля в рейтингу найсексуальніших лисих чоловіківМайк Тайсон вважає, що використання психоактивних речовин "може допомогти створити більш чуйне та  справедливе суспільство":

"Якщо в одній кімнаті опиняться 10 людей, які не люблять один одного, і їм дати трохи психоделіків, вони почнуть фотографуватися один з одним. Якщо ж помістити в кімнату 10 осіб, які не люблять один одного, але дати їм трохи спиртного, вони перестріляють один одного".

За останні роки боксер заснував бізнес з вирощування канабісу, записує подкасти.

Медики попереджають про небезпеку псилоцибінових грибів, які відносять до галюциногенних наркотичних речовин, оскільки їх вживання може викликати тривожні галюцинації, паніку та інші серйозні наслідки.

Увага! Даний матеріал не пропагує вживання та поширення наркотичних речовин.

Вас також можуть зацікавити новини