Динамо розпочинає підготовку до весняної частини сезону / fcdynamo.kiev.ua

У п’ятницю, 11 січня, у гравців першої команди київського «Динамо» завершилася зимова відпустка, яка тривала майже місяць.

Традиційно, у перші кілька робочих днів, перед відльотом на збір до Іспанії, футболісти проходять планове медичне обстеження в столичній клініці. Як завжди, команда була поділена на дві групи гравців, частина з яких пройшла медобстеження у п’ятницю, інша – у суботу, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

У профільних лікарів, які засвідчили, що у футболістів усе гаразд зі здоров’ям, сьогодні побували шістнадцять динамівців: голкіпери Георгій Бущан та Володимир Маханьков, захисники Артем Шабанов, Денис Попов, Віталій Миколенко, Микита Кравченко, півзахисники Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський, Євген Смирний, Ахмед Алібеков, Георгій Цитаїшвілі та нападники Назарій Русин, Владислав Супряга.

Відео дня

Для всіх футболістів ця процедура, яка відбувається два рази на рік, не нова, але деякі з них уперше проходили медогляд саме із першою командою, зокрема, це Денис Попов, Микита Кравченко та Георгій Цитаїшвілі.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Решта функціональних досліджень і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови і необхідне обладнання.

Відзначимо, що завтра планове медобстеження пройде друга група динамівців. 

Перший тренувальний збір розпочнеться в неділю, 13 січня. Команда вирушить до Іспанії, де протягом двох тижнів проведе три контрольні зустрічі.