Шахтар програв Айнтрахту в гостях і завершив виступи в єврокубках / Reuters

У Франкфурті-на-Майні завершився матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому "Айнтрахт" приймав "Шахтар" і виграв з рахунком 4:1.

Німецька команда вийшла в 1/8 фіналу турніру, перемігши за сумою двох матчів (перша гра - 2:2), повідомляє офіційний сайт змагань.

Перший тайм гри проходив з невеликою перевагою господарів поля, які зуміли забити два голи у ворота гірників. Німці відзначилися протягом 3 хвилин в середині тайму. На 23-й хвилині момент виник практично з нічого. Да Коста зробив ривок по флангу і прострілив у центр штрафного, де гравці Шахтаря чомусь залишили абсолютно одного Йовича, який в дотик потужно пробив під поперечину. А через дві хвилини, на 25-й арбітр призначив пенальті у ворота Шахтаря. Після дальнього удару м'яч потрапив у руку Матвієнко. Ще через хвилину Аллі впевнено пробив пенальті, розвівши м'яч і П'ятова по різних кутах - 2:0.

Відео дня

У другому таймі гірники "ожили" і потужний імпульс дав їм гол Жуніора Мораеса. На 62-й хвилині Ісмаїлі зробив ривок у карний і, отримавши своєчасну довгу передачу, прострілив на Мораєса, який ударом в дотик пробив Траппа. Але, на 80-й хвилині німецька команда остаточно "поховала" шанси гірників на сприятливий результат. Алле зробив дубль і закріпив перевагу своєї команди.

Нарешті, на 87-й хвилині гри хорватський легіонер Айнтрахта Анте Ребич довів рахунок до розгромного - 4:1.

Таким чином, донецька команда завершила свої виступи в єврокубках сезону 2018/19.