Перший матч команд у Лондоні завершився перемогою "Челсі" - 3:0 / uefa.com

Сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому віце-чемпіон України "Динамо" приймає лондонський "Челсі".

Підсумок першої зустрічі, на жаль, не додав інтриги другому матчу: тиждень тому в Лондоні "Аристократи" здобули комфортну перемогу над українським клубом - 3:0.

Очікується, що головний тренер "Челсі" Мауріціо Саррі на цей раз надасть відпочинок ключовим гравцям. Адже попереду у команди ще чимало матчів, у тому числі в Прем'єр-лізі, де "Сині" ведуть боротьбу за потрапляння в зону Ліги чемпіонів.

Відео дня

В той же час і "Динамо" не готове виставити найсильніший склад, от тільки причини цього - вимушені. Через травми та хвороби кияни втратили провідних легіонерів - атакуючого хавбека Беньяміна Вербича та форварда Франа Соля. Крім того, в останньому матчі з "Арсеналом-Київ" не змогли вийти на поле захисник Томаш Кендзьора та нападник Назарій Русин. Точно не буде задіяний сьогодні і гравець основи Віталій Буяльський, який пропускає матч через перебір жовтих карток.

Читайте такожХацкевич перед грою Динамо - Челсі: в нападі зіграє джокер

За словами Олександра Хацкевича, в атаці він розраховує на "джокера", яким готується стати Денис Гармаш. А на лівому фланзі півзахисту скоріше за все вийде Сідклей, період адаптації якого в "Динамо" вже відверто затягнувся. До речі, минулої неділі бразилець забив свій перший м'яч за "біло-синіх" у ворота "Арсеналу-Київ". Але, зрозуміло, "Челсі" - суперник зовсім іншого рівня.

Цікаво, що "Динамо" історично непогано проводить матчі з англійськими клубами на своєму полі. З 14 домашніх поєдинків проти британців "біло-сині" програли тільки три, при цьому п'ять виграли, а ще шість звели внічию. Що стосується "Челсі", то лондонський клуб до цього два рази гостював в Україні і не зміг виграти жодного разу - одна нічия і одна поразка.

Кілька слів про Феміду. Головним арбітром матчу призначено 37-річного німця Тобіаса Штілера. Його помічниками на лініях будуть Майк Пікель і Крістіан Гіттельманн. Додаткові помічники за воротами - Марко Фрітц і Харм Осмерс.

На котируваннях букмекерських контор гості виглядають фаворитами. На перемогу "Челсі" можна поставити з коефіцієнтом 2.20 до 1, на нічию - 3.28 до 1, а на перемогу "Динамо" - 3.45 до 1.

Матч "Динамо" - "Челсі" на українському ТБ покаже телеканал "Футбол 1".

Початок гри - о 19.55.