Іван Петряк у "Ференцвароші" став чемпіоном Угорщини / Twitter

Український футболіст Іван Петряк потрапив в епіцентр трансферного скандалу в Угорщині. Гравець, чий контракт належить "Шахтарю", зараз виступає у складі "Ференцвароша" на правах оренди, і нині потрапив у немилість від власної команди.

Угорські ЗМІ повідомили, що українець, швидше за все, в наступному сезоні буде виступати за "МОЛ Віді", який є одним з головних недругів "Ференцвароша".

Читайте такожЙде від Реброва: півзахисник збірної України Петряк змінить команду в Європі

Відео дня

Орендна угода Петряка з "Ференцварошем" завершується влітку, проте "МОЛ Віді" готовий викупити контракт українця у "Шахтаря". У "Ференцвароші" миттєво відреагували на цю інформацію і викреслили Івана Петряка із заявки на сезон. Більш того, гравця позбавили місця в роздягальні. Номер 34, під яким грав Петряк, демонстративно заклеїли зеленою стрічкою.

Вболівальники "Ференцвароша" атакували акаунт футболіста в соцмережах. Там Петряка називають "зрадником" і "Іудою", ображають і стверджують, що він продався за гроші головному ворогові "Ференцвароша", повідомляє Footballhub.

Нагадаємо, що Іван Петряк разом з "Ференцварошем" у цьому сезоні виграв чемпіонат Угорщини. На рахунку українського хавбека 36 поєдинків, в яких він забив 6 м'ячів і віддав 11 гольових пасів.