Лєко виступав за Динамо чотири роки / фото: dynamo.kiev.ua

Колишній футболіст київського "Динамо" і збірної Хорватії Єрко Лєко згадав роботу під керівництвом Олексія Михайличенка, який нещодавно знову очолив столичну команду.

Екс-захисник дав інтерв'ю сайту FC Dynamo Nation.

Читайте також"Не розглядаємо пропозиції продаж": Суркіс оцінив комплектацію Динамо в новому сезоні

Відео дня

"Тренування Михайличенка проходили за конспектами Лобановського? Так. Хлопці розповідали, що "Динамо" продовжило працювати за колишньою програмою. У нас були важкі тренування на витривалість і ми часто втомлювалися, особливо після тренувальних зборів. Команда Михайличенка була на піку в середині вересня - початку жовтня. Але в серпні та першій третині осені ми були втомлені".

Також Лєко відзначив, що через важкі тренування динамівці поступилися "Трабзонспору" у кваліфікації ЛЧ сезону-2004/05:

"Я вважаю, що ми тому програли в першому матчі. У нас був дуже інтенсивний збір, і не було часу на відпочинок після нього.

У матчі з "Трабзонспором" ми деякий час домінували, але потім здулися і програли. Повинен сказати, що могли пропустити ще більше. На щастя, у повторній зустрічі виграли та пройшли далі".

Варто відзначити, що після поразки 1:2 керівництво "Динамо" звільнило Михайличенка, а його місце зайняв Йожеф Сабо. У другій грі кияни перемогли з рахунком 2:0 і пройшли далі.

УНІАН раніше повідомляв, що на легіонера "Динамо" чекає операція.