footballhub.com.ua

Мультиплатформне ЗМІ FootballHub, яке входить в групу 1+1 media, отримає першу срібну кнопку від YouTube.

Канал FootballHub налічує понад 185 тисяч підписників, посідає друге місце за цим показником і входить в топ-3 футбольних спільнот України за переглядами.

Унікальність FootballHub - у власному виробництві відео, щоденному екслюзиві і стрімінгу спортивних подій. Редакція проекту у створенні контенту робить акцент на мобільності та своєчасній подачі інформації.

Відео дня

В ефірі проекту можна побачити ексклюзивні матеріали з топ-спортсменами України, такими як: Андрій Шевченко, Євген Коноплянка, Артем Мілевський, Олег Блохін, Паоло Мальдіні, Мірча Луческу, Олександр Усик, Жан Беленюк, Андрій Ярмоленко та інші.

"Ми говоримо з нашою аудиторією на одній мові, тому розвиток нашого проекту на YouTube пов'язаний з органічним зростанням. Стрімке збільшення кількості підписників каналу підтверджує тезу про те, що FootballHub - це зв'язок вболівальників з футболом", - зазначив керівник Web Production 1+1 Digital Данило Щестюк.

"Крім збільшення кількості підписників, ми також збільшили залученість нашої аудиторії: середня тривалість перегляду відео в 2018 році була 5,5, а сьогодні цей показник зріс до 12,14 хвилини", - додав він.

Нагадаємо, FootballHub був створений в 2017 році як медіа для соціальних мереж. Проект вийшов на рівень фінансової беззбитковості за перший рік свого існування.