Зінченко сподівається на підтримку трибун / ffu.ua

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від майбутнього матчу відбору на Євро-2020 проти Португалії в Києві.

Гравця "Манчестер Сіті" цитує Tribuna.com.

Читайте такожУкраїна - Португалія: де дивитися матч відбору на Євро-2020

Відео дня

"Думаю, тиску не повинно бути, тому що ми граємо вдома, при своїх уболівальниках. Це 12-й гравець. Не можу навіть передати словами, наскільки простіше грати, коли трибуни тебе женуть вперед.

Думаю, тиск має бути на португальців. Так, вони діючі чемпіони Європи, думаю, немає потреби говорити, яка у них сильна команда і кваліфіковані футболісти. Але ми лідери групи, нам нічого боятися, просто повинні показувати свій футбол", - заявив Олександр.

Також Зінченко попередив про "теплий прийом" для одноклубника Бернарду Сілви:

"Бернарду я попереджав десь протягом місяця, що йому потрібно бути обережним, тому що я збираюся попередити всі українські ЗМІ, як він схвально відгукуєшся про нашу країну. Щоб коли він отримував м'яч, його просто освистували. Думаю, для нього теж буде подвійне напруга".

Нагадаємо, збірній України в матчі проти Португалії вистачить нічиєї, щоб достроково гарантувати собі вихід на Євро-2020. Команда Андрія Шевченка за два тури до кінця кваліфікації випереджає Португалію на п'ять очок.

Матч пройде на НСК "Олімпійський" в Києві 14 жовтня. Початок - о 21:45.

УНІАН раніше повідомляв, що Португалія є фаворитом матчу на думку букмекерів.