Олексій Михайличенко / REUTERS

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко на прес-конференції перед матчем п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Мальме" підкреслив, що кияни приїхали до Швеції за перемогою.

Слова Михайличенка наводить офіційний сайт "Динамо".

"Ми приїхали грати і перемагати. У нашій групі жодна з команд не втратила шансів пробитися в європейську весну. Турнірна таблиця настільки щільна, що потрібно не тільки демонструвати свою гру, але і добиватися результату", - сказав Михайличенко.

Відео дня

Читайте такожДинамо повторно зіграло внічию з Копенгагеном в Лізі Європи

"Цілеспрямовано готувалися до гри. Важливо було уникнути травм і пошкоджень у гравців, щоб це не завадило реалізації наших планів на матч", - також зазначив тренер.

Михайличенко підкреслив, що говорити про вихід з групи ще рано:

"Що стосується турнірних позицій, то основне наше завдання - це вихід з групи. Попереду ще два матчі, тому, на мою думку, говорити про фінальний розподіл місць ще рано. Ми готуємося показати свою гру і добитися бажаного результату, а вже після цього будемо підводити підсумки".

Матч "Мальме" - "Динамо" пройде 28 листопада. Початок зустрічі - о 22.00.

Нагадаємо, після чотирьох турів в активі "Динамо" 6 очок і друге місце в групі В. У разі перемоги кияни достроково вийдуть у плей-офф турніру.

Раніше УНІАН опублікував прогноз букмекерів на матч "Мальме" - "Динамо".