Анатолій Дем'яненко ставить на перемогу "Динамо" з рахунком 2:0 / фото: dynamo.kiev.ua

Колишній головний тренер київського "Динамо" Анатолій Дем'яненко поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі киян у Лізі Європи з "Мальме", яка пройде 28 листопада в Швеції.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Мальме - Динамо.

Читайте такожДостроково вийти у плей-офф: анонс матчу Мальме - Динамо

Відео дня

"Чекаю в цьому матчі хорошої гри і удачі для "Динамо". Фортуна останнім часом не балувала киян, а без неї у футболі не обійтися. Мені подобається, що зараз команда Олексія Михайличенка грає агресивно, швидко і різноманітно. Є у "біло-синіх" і результат", - сказав Дем'яненко, передає zbirna.com.

"Не хочу нікого виділяти у киян, особливо перед таким відповідальним матчем. Всі прекрасно розуміють ціну цього поєдинку. Якщо виграємо, то забезпечимо собі путівку в плей-офф турніру, а якщо... загалом, про інший варіант окрім перемоги і говорити не хочеться", - додав екс-тренер.

Дем'яненко підкреслив, що чекає від "Динамо" лише перемоги:

"Домашня вікторія над "Мальме" важко далася біло-синім. На виїзді, думаю, багато що повинна вирішити вдала гра при розіграші стандартів. Я впевнений, що тренерський штаб киян розбереться з цим. Чекаю від "Динамо" в Швеції тільки перемоги".

Фахівець також спробував вгадати точний рахунок, поставивши на 2:0 на користь "Динамо".

Матч "Мальме" - "Динамо" розпочнеться о 22.00.

Як повідомляв УНІАН, головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко заявив, що кияни приїхали в гості до "Мальме", щоб перемагати.