Андрій Пятов в мультфільмі The Champions / фото: скріншот

Голкіпер "Шахтаря" і збірної України Андрій Пятов став одним з головних героїв нової серії популярного американського мультфільму "The Champions", який присвячений Лізі чемпіонів.

У мультфільмі спершу показано нараду голкіперів, в ході якої до приміщення входить форвард "Баварії" Томас Мюллер. Він розповідає про те, що планеті загрожує небезпека, так як в її бік летить метеорит у вигляді футбольного м'яча. Мюллер хоче, щоб воротарі допомогли врятувати планету.

Читайте також62-річна англійська фанатка зробила 38 татуювань на честь Моуріньо (фото)

Голкіпери не знають, що робити, але тут Пятов, який самотньо сидить в останньому ряду, курить сигарети і п'є горілку, говорить, що у нього є ідея. Українського голкіпера запитують: "А ти хто, чорт візьми, такий?", після чого він представляється і каже, що знає, як врятувати планету.

Голкіпери відправляються в Прип'ять, де з'ясовується, що у П'ятова шість пальців. Воротар "Шахтаря" показує іншим воротарям захованого в секретному сховищі гігантського робота, який може відправитися в космос. Проте управляти його частинами тіла повинні голкіпери. У підсумку робот летить у космос, але неузгодженість дій воротарів призводить до того, що метеорит падає на Землю.

Відео мультфільму опубліковано на YouTube-каналі B/R Football.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що П'ятов увійшов до символічної збірної відбіркового турніру Євро-2020.