Шабанов забив перший гол Динамо в матчі / фото: ФК Динамо

В рамках 22-го туру української Прем'єр-ліги "Олександрія" приймала київське "Динамо".

Читайте також"Не помітив різницю": нападник Динамо Бєсєдін розповів, як прийняв заборонений препарат

Команда Олексія Михайличенка здобула перемогу з рахунком 3:1.

Відео дня

У першому таймі команди показали приблизно рівну гру з мінімумом небезпечних моментів. Господарям не вистачало точності в завершальній стадії, а "Динамо" не використало один реальний шанс, коли небезпечно пробивав Вербич, але голкіпер Паньків врятував свою команду.

Перед самою перервою динамівцям вдалося провести гольову атаку: Миколенко прострілив уздовж воріт після розіграшу кутового, а Шабанов встиг підставити ногу і відправити м'яч у сітку воріт.

На старті другого тайму "Олександрія" залишилася в меншості - Довгий отримав другу жовту картку на небезпечну гру в боротьбі за м'яч. На 60-й хвилині "Динамо" подвоїло перевагу, коли Шепелєв закинув м'яч у штрафну, а Буяльський відправив його у сітку головою.

"Олександрія" змогла скоротити відставання практично відразу. Небезпечно у штрафному зіграв Сидорчук, а суддя призначив пенальті, який реалізував Гречишкін. Надалі бронзовий призер УПЛ навіть у меншості намагався атакувати, проте по-справжньому потурбувати Бущана не вдалося. "Динамо", в свою чергу, зловило суперника на контратаці - м'яч після удару Вербича відскочив від штанги, а Миколенко зіграв на добиванні.

"Олександрія" - "Динамо" - 1:3

Голи: Гречишкін, 65 (з пенальті) - Шабанов, 45, Буяльський, 60, Миколенко, 85

"Олександрія": Паньків, Лучкевич, Дубра, Бухав, Стецьків, Гречишкін, Гордієнко (Грицук, 46), Довгий, Задерака (Протасов, 63), Сітало, Третьяков

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Кадірі, 67), Шепелєв, Караваєв, Буяльський (Дуелунд, 88), Вербич, Русин (Піваріч, 85)

Попередження: Задерака, Стецьків, Довгий, Паньків - Кендзьора, Миколенко, Караваєв

Вилучення: Довгий, 47

"Динамо" набрав 45 очок і завершило перший етап сезону на другій сходинці, випереджаючи "Зорю" на два пункти. "Олександрія" має 37 очок і йде п'ятою.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Десна" обіграла "Зорю" у матчі з двома вилученнями.