Гравці Барселони / фото REUTERS

"Барселона" стартувала в новому чемпіонаті Іспанії з домашнього матчу проти "Вільярреала".

У першій грі під керівництвом нового головного тренера Рональда Кумана каталонцям вдалося здобути велику перемогу, причому всі чотири голи були забиті ще до перерви.

Читайте такожБарселона може підписати футболіста збірної України - ЗМІ

Вже до 19-й хвилини дублем у каталонців відзначився 17-річний Ансу Фаті. У середині тайму він ще й заробив пенальті, який реалізував Ліонель Мессі. У кінцівці першого тайму перевага "Барси" збільшилася завдяки автоголу.

Мессі, до речі, став четвертим гравцем, який забив у чемпіонаті Іспанії в сімнадцяти сезонах поспіль.

"Барселона" - "Вільярреал" - 4:0

Голи: Фаті, 15, 19, Мессі, 35 (з пенальті), Торрес, 45 (у свої ворота)

"Барселона": Нето, Роберто, Піке, Ленгле, Альба, Бускетс (П'янич, 78), Де Йонг, Мессі, Коутіньо (Педрі, 70), Фаті (Дембеле, 70), Грізманн (Трінкан, 78)

"Вільярреал": Асенхо, Гаспар, Альбіоль (Фунес Морі, 84), Торрес, Еступіньян, Чуквезе (Кубо, 74), Коклен (Трігерос, 46), Парехо, Гомес, Алькасер (Іборра, 46), Морено (Бакка, 84)

Огляд матчу доступний на офіційному YouTube-каналі Ла Ліги.

"Барселона": скандальне міжсезоння

  • Після поразки з рахунком 2:8 у чвертьфіналі Ліги чемпіонів від "Баварії" з "Барселони" був звільнений головний тренер Кіке Сетьєн. Замість нього команду прийняв легенда "Барси" Рональд Куман.
  • 25 серпня про своє бажання піти з клубу "Барселоні" повідомив Ліонель Мессі. Однак каталонський клуб був готовий відпустити гравця тільки за відступні в розмірі 700 мільйонів євро. Мессі не хотів судитися з "Барселоною" і в підсумку залишився. Президент "Барселони" заявив, що не міг дозволити Мессі піти.
  • "Барселона" розлучилася з одним з найкращих нападників в історії клубу Луїсом Суаресом. Мессі дорікнув керівництву каталонського клубу за трансфер уругвайця.