Олексій Михайличенко назвав гру "непересічну" / фото dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко і наставник "Зорі" Віктор Скрипник прокоментували результат матчу 31-го туру УПЛ, в якому кияни здобули перемогу з рахунком 3:1.

Слова фахівців наводить dynamo.kiev.ua.

"На мій погляд, гра вийшла непоганою: з інтригою, нервами, боротьбою, масою гольових моментів, помилок, з прекрасною грою воротарів. Дуже важливо, що, пропустивши на перших хвилинах потворний перший м'яч, який ні в якому разі не можна було пропускати, ми продовжували грати у свою гру і виконувати те, що запланували. Звичайно, дуже важливо, що ми добилися прийнятного результату, і тепер маємо шанс поборотися за Лігу чемпіонів. Все буде залежати від останньої гри з "Колосом, - сказав Михайличенко.

Відео дня

Читайте такожДинамо обіграло Зорю і повернулося на друге місце в УПЛ (відео)

Тренер "Динамо" поки відмовився обговорювати готовність команди до виступу в Лізі чемпіонів: "У нас попереду важлива гра з "Колосом", і тільки після неї ми сядемо і все спокійно обговоримо".

"Рахунок по грі. Може, ми злякалися забитого нами швидкого голу. Але в цілому, гра показала, що "Динамо" є "Динамо". А цим швидким голом ми, можна сказати, розбудили звіра", - підкреслив Скрипник.

"Ми раді тому, на яких позиціях зараз знаходимося. Попереду у нас ще одна важлива гра, з принциповим суперником. Так що дивимося вперед. Ми все віддали на полі. І навіть думок немає посипати голову попелом. Головне зараз - якнайшвидше відновитися, адже на нас чекає вирішальна гра за третє місце", - додав тренер "Зорі".

Скрипник також підкреслив, що поразка не виб'є команду з колії:

"Теоретичні шанси фінішувати другими у нас, звичайно, є, якщо пофантазувати на тему того, що "Динамо" програє "Колосу". Але якщо враховувати всі фактори, то нас в заключному турі чекає вирішальна гра за третє місце. Враховуючи початкові плани "Зорі" на сезон, наші можливості, ми зараз з гордістю несемо прапор клубу. Не думаю, що ця поразка виб'є команду з колії і ми вийдемо на матч з "Десною" спустошеними. Так склалося, що ми програли, це футбол. Сьогодні виграв найсильніший, з чим ми його і вітаємо".

УНІАН раніше опублікував огляд і повне відео матчу "Динамо" - "Зоря".