Андрій Павелко заявив, що УЄФА має гроші УАФ / komandaonline.com

Федерація футболу Києва звернулася до УЄФА з проханням дати роз'яснення щодо фінансової допомоги в розмірі 4,3 мільйонів євро, яку Союз європейських футбольних асоціацій планує виплатити всім своїм 55 членам.

Відповідний лист на адресу президента УЄФА Александера Чеферина опубліковано на офіційному сайті ФФУ.

"Під час недавньої онлайн-наради з керівниками регіональних федерацій глава УАФ Андрій Павелко повідомив, що інформація про цільове виділення грошей від УЄФА на боротьбу з наслідками коронавіруса неправдива. Він навіть назвав її фейком.

Відео дня

Читайте такожУЄФА виділив УАФ велику суму на боротьбу з наслідками коронавірусу

За його словами, цей транш, який незабаром надійде від УЄФА, є заборгованістю перед УАФ. Така спірна заяву члена виконкому УЄФА змусило футбольне співтовариство Києва звернутися до вас за остаточними роз'ясненнями", - йдеться в листі.

У ФФК попросили УЄФА "засвідчити той факт, що УАФ серед інших національних асоціацій отримає 4,3 млн євро саме на боротьбу з наслідками коронавірусу. Це важливо, щоб не допустити чергову аферу з боку УАФ по використанню грошей, які виділяє УЄФА на розвиток футболу в Україні".

З повним текстом листа можна ознайомитися за посиланням на офіційному сайті ФФУ.

Відзначимо, що УЄФА офіційно заявляв про виділення фінансової допомоги всім національним асоціаціям на боротьбу з наслідками коронавірусу.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Андрій Павелко назвав головну умову для відновлення сезону.