Георгій Цітаїшвілі в цьому сезоні провів 3 матчі УПЛ / фото: dynamo.kiev.ua

Чемпіон світу в складі збірної України U-20 Георгій Цітаїшвілі заявив, що його не влаштовує кількість ігрового часу, яку він отримує в "Динамо".

Про це Цітаїшвілі сказав в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".

"Після голу у фіналі ЧС, як мінімум, я заслуговував шанс у "Динамо", нормальний шанс, а не 8 хвилин з "Колосом". Мені кажуть, що я заміна Циганкову. Так і є. Мене готують, завжди так було, мені це говорили з 16 років. Коли готували Ярмоленка, він зіграв матчів 20-22 перед тим, як стати основним. А я скільки зіграв? Причому не матчі, а час на полі треба рахувати. У мене за 2 роки 200 хвилин у першій команді", - сказав Цітаїшвілі.

Відео дня

Читайте також"Порожні розмови": російський фахівець не буде тренувати Динамо

"Коли тобі дають 20 матчів, ти себе не показав – тоді питань немає взагалі. Якщо побачу, що не йде, у мене не виходить - я сам піду. Але мені цього не давали. Я постійно в надії, що мені дадуть шанс, чекаю цього", - додав півзахисник.

Футболіст заявив, що у нього є "бажання довести", але йому треба дати шанс.

Цітаїшвілі згадав, як не потрапляв до заявки, коли Віктор Циганков був травмований:

"У Циганкова була травма, я не потрапив до заявки з 18 гравців. Ставили Караваєва, Буяльського, кого завгодно, але тільки не мене. Ставили людей на нерідну позицію. Сидів на заміні, випустили Піваріча, коли я один півзахисник на заміну. У наступному матчі - Андрієвського".

"Ні на кого не ображаюся, але у всіх є свій час. Михайличенко розпочав у 23 і став топом. Про мене говорили вже в 19. Чекаю вже два роки. Але я не скаржуся, це футбол і життя", - підсумував футболіст.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що футболіст "Динамо" пояснив провал команди в чемпіонській гонці з "Шахтарем".