Суркіс не хоче завершення сезону з нинішнім становищем у турнірній таблиці / фото: ФК Динамо

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою щодо можливих сценаріїв завершення сезону в українській Прем'єр-лізі.

Читайте також"Практично без тренерів": футболіст Динамо розкрив деталі тренувань команди в умовах карантину

Суркіса цитує "Футбольний клуб".

Відео дня

"У випадку з УАФ я нічого не можу виключати. Чимось мене здивувати вона вже навряд чи здатна. Європейський футбольний союз хоче завершити чемпіонати у першу чергу тому, що прагне до абсолютної прозорості та чесності.

В нашій Прем'єр-лізі справедливо було б не починати другий етап, підвівши риску під першим, коли всі зіграли один з одним по два матчі, або провести всі передбачені регламентом 32 тури. В іншому випадку нам не уникнути скандалів і судових процесів, які УЄФА, природно, не потрібні", - сказав Суркіс.

Президент "Динамо" впевнений, що в разі відновлення сезону проблем буде дуже багато:

"Цілком допускаю, що перший час матчі будуть проходити без публіки, але потім на тому ж "Олімпійському" цілком можна буде розсадити п'ять або десять тисяч глядачів через пару вільних крісел, щоб забезпечити необхідну дистанцію.

Перельоти на виїзні матчі теж теоретично можуть нести загрозу зараження. Питань багато, але їх треба обговорювати, прийшовши до єдиної думки, а не обмежуватися якимись відписками".

Нагадаємо, після 23-х турів "Зоря" і "Динамо" набрали однакову кількість очок (46), однак луганчани займають друге місце за рахунок кращого результату в особистих зустрічах, через що київський клуб може залишитися без Ліги чемпіонів.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Зоря" не хоче грати срібний матч з "Динамо".