Збірна України прилетіла до Іспанії 4 вересня / фото УАФ

Адміністративний персонал збірної України на три години затримали в аеропорту після прильоту збірної України на матч Ліги націй з Іспанією.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Іспанія - Україна.

Читайте такожІспанія - Україна: анонс матчу Ліги націй

Відео дня

Про ситуацію повідомляє офіційний сайт УАФ.

Відзначається, що спочатку відповідні служби аеропорту довго не везли вантаж з літака, після чого іспанська митниця зажадала детального опису вмісту кожної сумки і кожного ящика, які збірна України привезла з собою на гру. Митники вимагали детальну документацію про наявний багаж.

В УАФ підкреслили, що "таких вимог не було ніколи, вони не були введені навіть під час карантину".

"Врешті-решт так і залишилося незрозумілим, чому митниця тримала вантаж української делегації так довго. Через рентгенівський апарат сумки і ящики так і не просвітили, а після трьох годин "маринування" в терміналі українцям просто сказали: "Можете проходити", - повідомили в УАФ.

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський розповів подробиці інциденту в коментарі "Футбол NEWS":

"Прилетіли в Іспанію. Медперсонал до 10 вечора тримали в аеропорту, тоді як всі люди просто проходили, ніяких питань до них не було. А у нас вирішили валізи перевірити. Це показує, як до нас ставляться. Тепер буде подвійна мотивація вийти на поле і показати хорошу гру".

"На рівні збірних, коли приїжджають такі команди, треба якось більш шанобливо ставитися. А у нас навіть не було можливості для масажу та відновлення. Адже хлопці втомилися: дорога далека, в аеропорту були", - також зазначив півзахисник.

Іспанія - Україна: перед матчем