Анатолій Трубін провів 5 матчів у ЛЧ / фото ФК Шахтар

Офіційний профіль Ліги чемпіонів у соцмережі оприлюднив добірку найкращих воротарських сейвів групового раунду турніру сезону-2020/21. 

Відео опубліковано в Instagram.

Читайте такожФутболіста Шахтаря включено до символічної збірної Ліги чемпіонів

Відео дня

Серед восьми сейвів у відео чільне місце зайняли удари, відбиті Анатолієм Трубіним та Русланом Нещеретом. 

18-річний кіпер київського "Динамо" Нещерет в першому для себе матчі Ліги чемпіонів зміг самовіддано парирувати постріл Ліонеля Мессі зі штрафного удару. 

Щодо 19-річного воротаря молодіжної збірної України Трубіна, то він допоміг "Шахтарю" здобути вкрай важливі очки для проходу у єврокубкову весну. Анатолій здійснив приголомшливий сейв після удару форварда "Інтера" Ромелу Лукаку.  

"Шахтар" та "Динамо" у єврокубках 2020-2021: головне

  • "Шахтар" в надскладній групі В, де були "Реал" (Мадрид), "Боруссія" (Менхенгладбах) та "Інтер" (Мілан) зміг набрати 8 очок та посісти третю сходинку, яка дає право представляти Україну в 1/16 Ліги Європи УЄФА поточного сезону.
  • За підсумками жеребкування у швейцарському Ньйоні "гірники" поміряються силами з "Маккабі" (Тель-Авів). 
  • "Динамо" (Київ) в групі G набрало 4 залікові пункти і також отримало путівку в 1/16 Ліги Європи УЄФА. Нагадаємо, що опонентами киян були "Ювентус", "Барселона" та "Ференцварош". 
  • Віце-чемпіон України був несіяним під час жеребкування і тому отримав в суперники бельгійське "Брюгге". "Біло-сині" мають нагоду взяти реванш за поразку двохрічної давності. 
  • Перші поєдинки 1/16 фіналу відбудуться 18 лютого. Матчі-відповіді - 25 лютого.