Георгіос доніс очолював Маккабі з літа / фото maccabi-tlv.co.il

Керівництво тель-авівського "Маккабі", який став суперником "Шахтаря" в 1/16 фіналу Ліги Європи, звільнило головного тренера команди Георгіоса Доніса.

Про це проінформував офіційний сайт "Маккабі".

Читайте такожУ Шахтарі озвучили гучну мету на Лігу Європи

Відео дня

Відзначимо, що "Маккабі" вийшов зі своєї групи в Лізі Європи, а в чемпіонаті Ізраїлю йде на третьому місці.

Як повідомляє terrikon, звільнення тренера пов'язане в першу чергу не з результатами команди.

У "Маккабі" заявили, що рішення звільнити тренера пов'язане з погіршенням відносин між ним і гравцями. Однак в інтерв'ю грецьким ЗМІ Доніс звинуватив керівників ізраїльського клубу у брехні та інтригах. Він пригрозив розкрити інформацію, яку дізнався після своєї відставки. За словами тренера, його звільнення планував менеджмент клубу.

"В останні дні було сказано багато неправди, і якщо це буде продовжуватися, я опублікую інформацію, отриману від гравців, в Instagram", - сказав доніс.

"У футболі мене більше нічого не може здивувати. Але ставлення адміністрації клубу в цей період з усіма додатковими проблемами було вкрай невтішним. Хочу сказати, що в останні чотири місяці я зробив все можливе для "Маккабі", і нехай мене з цього оцінюють", - додав він.

"Маккабі" - "Шахтар": що потрібно знати

  • "Маккабі" Тель-Авів є чемпіоном Ізраїлю сезону 2019-2020. 
  • У єврокубках команда починала свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів, але вилетіла від "Зальцбурга", після чого посіла друге місце в групі Ліги Європи з "Вільярреалом", "Сівасспором" і "Карабахом".
  • "Шахтар" почав свій шлях в єврокубках сезону 2020-2021 з групового етапу Ліги чемпіонів. "Гірники" набрали 8 очок і посіли третє місце в групі з "Реалом", "Боруссією" Менхенгладбах і "Інтером".
  • Раніше один проти одного "Шахтар" і тель-авівський "Маккабі" не грали.
  • Матчі 1/16 фіналу Ліги Європи пройдуть 18 і 25 лютого.
  • В "Шахтарі" залишилися задоволені жеребом Ліги Європи.