Суркіс та Ахметов знайшли спільну мову по питанню Луческу / фото ФК Динамо Київ

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що розмовляв з власником донецького "Шахтаря" Рінатом Ахметовим після того, як призначив Мірчу Луческу на пост головного тренера команди.

Читайте також"Цінуйте Луческу або віддайте його нам": румунські фанати звернулися до ультрас Динамо

"Я розмовляв з Рінатом Леонідовичем після призначення Луческу. Він мені сказав найголовніші слова: "Луческу - професіонал. Якби я хотів придумати для своєї команди мотивацію, то це найкраща мотивація".

Відео дня

У нього була абсолютно нормальна реакція. Він каже: "Це твоє рішення. Ти - господар клубу, ти маєш право одноосібно його приймати. Якщо ти будеш вигравати, тобі будуть аплодувати. Якщо ти будеш програвати, як було вже не один раз, тебе будуть лаяти", - сказав Суркіс.

Президент "Динамо" додав, що Ахметов не повинен вирішувати долю Луческу, попри те, що румун провів в "Шахтарі" 12 років:

"Ахметов же не тато Луческу. Він не повинен його благословляти. Він повинен сказати, нормально це чи ні. Те, що я почув від нього, якщо це було щиро: "Це буде цікаво для нашого чемпіонату, а для моєї команди новим викликом". Коли ти виграєш протягом чотирьох років золоті медалі, потрібно знову шукати мотивацію, щоб виграти в п'ятий раз".

УНІАН раніше повідомляв про те, що екс-гравець "Динамо" розповів про роботу в тренерському штабі Луческу.