Олексій Михайличенко / фото REUTERS

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко підбив підсумки після останнього матчу команди в сезоні, в якому кияни поступилися "Колосу" (0:2).

Післяматчеву прес-конференцію тренера опублікував YouTube-канал "Профутбол".

"Та нервозність, яка була з перших матчів, коли були невдалі результати, невдалі ігри - це не додає впевненості. Ось цієї впевненості у своїх силах, грі, нам трохи не вистачило.

Відео дня

Читайте такожДинамо програло Колосу, альо стало срібним призером УПЛ

Характер у команди є. Якщо відкинемо всі ігри, у нас є можливість боротися за Лігу чемпіонів. Ми виграли Кубок України. Начебто все нормально, але цей сезон показав ті моменти, які потрібно міняти, і рухатися далі", - зазначив Михайличенко.

Що стосується поразки від "Колоса" в останньому турі, то Михайличенко нагадав, що клуб з Ковалівки перед останнім туром мав на один день більше відпочинку, а також підкреслив, що "у цієї команди можна не виграти, але програвати не можна".

"Ми винні, що допустили помилки, що не забили свої м'ячі. Слава Богу, що все так закінчилося. Будемо розбиратися. На даний момент, напевно, багато статистів в команді. Ми постаралися трохи навести порядок, але, мабуть, ще треба буде цим займатися", - сказав Михайличенко.

Нагадаємо, незважаючи на поразку від "Колоса", "Динамо" залишилося на другому місці в таблиці УПЛ, адже у паралельному матчі "Зоря" не обіграла "Десну".

УНІАН також повідомляв про те, що виступ "Динамо" в сезоні критично оцінив Григорій Суркіс.