Зоря і Десна визначили володаря медалей в очній дуелі / фото ФК Зоря

У Запоріжжі відбувся матч за медалі Української Прем'єр-ліги між "Зорею" та "Десною".

Рахунок в матчі був відкритий на 20-й хвилині - Пилип Будківський прийняв м'яч на груди і другим дотиком завдав точного удару в падінні.

На 53-й хвилині Дмитро Хомченовський зрівняв рахунок дальнім ударом у "дев'ятку".

По ходу другого тайму "Зорі" стало відомо, що "Динамо" поступається "Колосу". Таким чином, забитий гол виводив "Зорю" на друге місце і в Лігу чемпіонів, але в той же час пропущений опускав її на четверте місце.

Читайте такожЗоря - Десна: огляд і повне відео матчу УПЛ

Луганчани вирішили не особливо ризикувати і більше сконцентрувалися на тому, щоб утриматися на третій сходинці. Голкіпер "Зорі" навіть отримав жовту картку за затягування часу.

"Зоря" вдруге в своїй історії завоювала бронзові нагороди. Луганчани також отримали пряму путівку в груповий етап Ліги Європи.

"Десна" фінішувала на четвертому місці і виступить в кваліфікації ЛЄ.

"Зоря" - "Десна" - 1:1

Голи: Хомченковський, 53 - Будківський, 20

"Зоря": Шевченко, Хомченовський, Тимчік, Абу Ханна (Чеберко, 78), Михайличенко, Іванисеня, Юрченко (Перовіч, 87), Леднєв, Кочергін, Кабаєв (Цвек, 87), Луньов (Громов, 46, Вернидуб, 56).

"Десна": Паст, Гітченко, Імереков, Тамм, Огіря (Хльобас, 83), Конопля (Картушов, 78), Фаворов, Арвеладзе (Домбровський, 54), Мостовий (Кузик, 77), Будківський, Філіппов.

Попередження: Михайличенко, Кочергін, Шевченко - Будківський, Арвеладзе, Огіря, Тамм, Імереков

УНІАН також повідомляв про те, що "Дніпро-1" отримав Кубок престижу УПЛ.