Саломон Калу порушив внутрішні правила клубу / фото: twitter.com/herthabsc

Нападник берлінської "Герти" запустив пряму трансляцію в Facebook, показавши, як порушує запобіжні заходи, введені німецькою Бундеслігою для тренувань команд.

Зокрема, серед іншого футболістам заборонено тиснути один одному руки, а також необхідно дотримуватися дистанції у два метри.

Читайте такожУ чемпіонаті Німеччини з футболу виявлені десять випадків зараження коронавірусом

Відео дня

На відео Калу зайшов у приміщення тренувальної бази "Герти", після чого потиснув руку співробітникам і партнерам по команді.

Потім футболіст попрямував у кімнату, де клубний лікар брав аналіз на коронавірус в іншого гравця команди. Попри те, що лікар попросив видалити відео, Калу продовжив зйомку.

Ще одним цікавим моментом стало те, що гравець "Герти" Ведад Ібішевіч в прямому ефірі поскаржився, що "Герта" урізала зарплату футболістам на 11%, і не розуміє причини цього.

Пізніше Калу видалив відео, проте клуб офіційно заявив про відсторонення футболіста від тренувань та ігор за порушення внутрішніх правил. У "Герті" пояснили, що Калу так зрадів, що тести всієї команди були негативними, що дозволив собі порушити правила.

Німецька Бундесліга відреагувала офіційною заявою:

"Кадри з роздягальні, які показав Саломон Калу, абсолютно неприйнятні. До цього не можна ставитися поблажливо - особливо якщо брати до уваги інші клуби і футболістів, які дотримуються правил, тому що зрозуміли серйозність ситуації".

false

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що футболіст "Манчестер Юнайтед" грубо порушив карантин в Аргентині.