Тайсон не реалізував пенальті у першому таймі/ фото ФК Шахтар

В рамках першого туру УПЛ донецький "Шахтар" на "Олімпійському" приймав "Колос".

"Гірники" здобули перемогу в матчі, в якому в ворота "Колоса" було призначено три пенальті. При цьому перші два удари з "точки" "Шахтар" не реалізував.

Читайте такожШахтар став рекордсменом України в клубному рейтингу УЄФА

Відео дня

У компенсований до першого тайму час голкіпер "Колоса" Євген Волинець відбив удар з пенальті від Тайсона, на 53-й хвилині впорався і з ударом Марлоса.

На 60-й хвилині "Шахтар" отримав ще один шанс забити з одинадцятиметрового. Цього разу до м'яча підійшов Алан Патрік, якому вдалося відкрити рахунок у зустрічі.

На 70-й хвилині Патрік оформив дубль, завершивши контратаку "гірників". А ще через дві хвилини Тете довів рахунок до великого - м'яч після його удару влучив у штангу, потім в спину голкіпера, після чого опинився в сітці.

Від розгромної поразки "Колос" врятував Денис Костишин.

"Шахтар" - "Колос" - 3:1

Голи: Алан Патрік, 60 (з пенальті), 70, Волинець, 72 (у свої ворота) - Костишин, 77

"Шахтар": Трубін, Додо (Болбат, 75), Кривцов, Бондар, Матвієнко, Степаненко, Маркос Антоніо (Соломон, 75), Марлос (Тете, 65), Алан Патрік (Коваленко, 73), Тайсон (Коноплянка, 73), Мораес

"Колос": Волинець, Зозуля, Петров, Максименко, Ємець, Задоя (Мілько, 61), Смирний (Костишин, 74), Оріховський (Богданов, 61), Антюх, Бондаренко (Лисенко, 62), Морозко (Ільїн, 74)

Попередження: Ємець, Волинець, Задоя, Максименко, Бондаренко

Нереалізовані пенальті: Тайсон, 45+1, Марлос, 53

1-й тур УПЛ: що потрібно знати