Головний тренер "Тоттенхема" Жозе Моуріньо згадав драматичний поєдинок проти київського "Динамо" на чолі "Інтера" у групі Ліги чемпіонів сезону-2009/10.

Читайте такожМоуріньо і Роналду увійшли до рейтингу найбільш ненависних людей у футболі

"Нерадзуррі" зустрічалися з "Динамо" в гостях і після першого тайму поступалися з рахунком 0:1, але голи Міліто і Снейдера на 86-й і 89-й хвилинах дозволили італійцям перемогти та вийти з групи, після чого виграти Лігу чемпіонів.

Відео дня

"Я заплакав після матчу проти київського "Динамо". Раніше це траплялося тільки після поразок. Вперше у мене з'явилися сльози після перемоги. Команда могла зробити на полі набагато більше. Мені вдалося внести тактичні зміни, яких потребувала команда. Навіть нічия в тій зустрічі нас не влаштовувала. Мені вдалося проникнути в серця гравців. Ніколи ми не були так близькі до вильоту", - цитує Моуріньо портал gianlucadimarzio.com.

У фіналі ЛЧ "Інтер" здобув перемогу над "Баварією" з рахунком 2:0.

"Під час фіналу я не думав про себе. Всі мої думки були про значення цього трофею для клубу. Той успіх змусив відчувати себе особливим. Я був спокійний і насолоджувався моментом. Та команда мала владу наді мною", - додав португальський фахівець.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Моуріньо доставив їжу нужденним сім'ям на карантині.