Сашко уважно слухає наставника / фото REUTERS

Українська журналістка, блогерка й дружина футболіста "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан розповіла, що її чоловік ретельно записує нотатки з теоретичних занять головного тренера Хосепа Гвардіоли. 

Про це стало відомо з інтерв'ю Седан для Вацко Live.

"Я іноді цікавлюся, яка була установка, чому так вийшло – це він помилився чи так треба було. Іноді я люблю залізти всередину. Він багато мені пояснює. Зіна ж конспекти Гвардіоли веде! Він конспектує зміни в тактиці, моменти під час тренувань, нововведення", - шокувала всіх Седан.

"Він все це конспектує і зі мною ділиться. У нас вдома великий блокнот, велика папка, куди він все записує. Іноді він мені пояснює якісь речі. Скажу так, не все відразу мені вдається зрозуміти, іноді потрібно по три рази пояснювати. У мене є намір по-справжньому цікавитися футболом, а не просто знати склад та ігрову схему. Мені хочеться вглиб, мені це цікаво", - здивувала всіх Влада.

Нагадаємо, що раніше Седан підтвердила, що Зінченко взагалі й ніколи не вживав алкоголь. 

Читайте також"Вже 50, старість...": телеведуча Седан розповіла, як Зінченко тролив Гвардіолу на ювілеї

Олександр Зінченко: кар'єра в "Ман Сіті"

  • Зінченко перейшов у "Манчестер Сіті" в 2016 році, проте спершу був відданий в оренду в ПСВ, а в складі "містян" дебютував у жовтні 2017 року.
  • Влітку 2018 року Зінченко намагався купити "Вулверхемптон". "Ман Сіті" був готовий прийняти пропозицію "вовків", проте українець відмовився від трансферу.
  • У складі "Сіті" Зінченко двічі став чемпіоном АПЛ, три рази виграв Кубок англійської Ліги, а також по разу - Кубок Англії і Суперкубок Англії.
  • У лютому 2019 року вболівальники "Ман Сіті" визнали українця найкращим гравцем команди за підсумками місяця.
  • У поточному сезоні на рахунку українця 1 асист в 15 матчах за "Сіті" у всіх турнірах.
  • У 2021 році Зінченко вже сім разів виходив на поле в стартовому складі "Ман Сіті".
  • Контракт українського футболіста з "містянами" діє до 2024 року.