Каштру зазначив, що команда 55 хвилин грала погано / фото ФК Шахтар

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував нічию з "Зорею" (2:2) у 3-му турі Української Прем'єр-ліги.

Читайте такожУкраїнська премія-ліга: результати третього туру, таблиця

Фахівця цитує офіційний сайт "гірників".

Відео дня

"У грі було два абсолютно різних тайми. У першому "Зорі" було набагато більше, ніж "Шахтаря", - суперник завдав 10 ударів по наших воротах. У другому було набагато більше "Шахтаря", а у суперників всього три удари. Чому так? Ми були дуже розтягнуті в першому таймі. 

Хотіли пресингувати високо - не виходило, тому що команда грала недостатньо компактно, була дуже велика відстань між лініями півзахисту і захисту. "Зоря" відправляла туди своїх двох нападників і таким чином розкривала нашу оборону: м'яч дуже часто проходив як з подач, так і після пасів півзахисників", - сказав Каштру.

Наставник "гірників" зазначив, що після перерви вдалося виправити недоліки:

"У другому таймі ми змогли скорегувати ці помилки, відбирали м'яч, відбирали простір і були набагато ближче до перемоги. На жаль, сьогодні не вдалося виграти. У першому таймі була поразка 1:2, у другому таймі - перемога 1:0. Фінальний результат - 2:2. Але, повторюся, в цілому по грі були два абсолютно різних тайми. 

У першому "Зоря" заслуговувала на перемогу, у другому - ми. До речі, наприкінці першого тайму, в останні 10 хвилин, домінував вже "Шахтар". Ми були хороші в грі 55 хвилин і дуже погано себе показали протягом 35 хвилин".

"Зоря" - "Шахтар": підсумки

  • "Шахтар" набрав чотири очки у двох матчах і займає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ. Ще одна гра у донеччан в запасі - зустріч з "Рухом" була перенесена через спалах коронавірусу у львів'ян.
  • "Зоря" перервала серію з двох поразок і йде 12-ю.
  • Команди зіграли внічию вже у другому поєдинку поспіль. У червні матч завершився з рахунком 0:0.