Дніпро оьыграл Крижаних Вовків у домашньому матчі регулярного чемпіонату / uhl.ua

У Херсоні відбувся перенесений матч 15-го туру чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч, де місцевий «Дніпро» зустрічався з «Крижаними Вовками».

Напередодні зустрічі херсонці бачилися явними фаворитами, враховуючи результати минулих матчів і кадрові проблеми "вовків", повідомляє офіційний сайт ліги.

«Дніпро» пішов в атаку з першого ж розіграшу шайба, і вже на 6-й хвилині Руслан Ромащенко реалізував перше вилучення в матчі. Через хвилину Олексій Янішевський подвоїв рахунок, втік у відрив від захисників киян, будучи в меншості. Ще в першому періоді «Крижані Вовки» скоротили різницю в рахунку – ключку під кидок Сергія Мікульчика підставив Олексій Черемнов.

Відео дня

Рахунок 2:1 на табло горів до самої фінальної сирени. Шанси виникали то біля воріт однієї команди, то іншої, але голкіпери відмінно справлялися з усіма кидками. Найкращий матч у сезоні провів воротар «Крижаних Вовків» Віталій Власенко, відбивши 56 з 57 кидків.

Наступну гру команди зіграють вже завтра, 30 грудня, в рамках 26-го туру чемпіонату УХЛ - Парі-Матч. Початок зустрічі о 13:00.

Центральний матч туру відбудеться сьогодні, 29 грудня, 17:00 - «Донбас» приймає «Кременчуг».

«Дніпро» - «Крижані Вовки» 2:1 (2:1; 0:0; 0:0)

Шайби: 1:0 Ромащенко (Жвачкін, Золотухін - більш.), 05:32. 2:0 Янішевський (Сірченко - менше і менше.), 06:35. 2:1 Черемнов (Шабанов, Мікульчик - більш.), 14:57.