Ангеліна Калініна / Empire Tennis

Українська тенісистка, 108-ма ракетка світу Ангеліна Калініна здобула перемогу у важкому матчі на старті кваліфікації турніру Grand Slam - Відкритого чемпіонату Австралії.

Як повідомляє btu.org.ua, українці знадобилося більше 2 годин, щоб оформити путівку в друге відбіркове коло в матчі з італійкою Мартіною Ді Джузеппе.

Читайте такожСтаховський і Костюк почали з перемог виступи на Australian Open

Відео дня

У вирішальному третьому сеті дівчата двічі обмінялися брейками, а в десятому геймі Калініна відігралася з матчболу. Після цього Ангеліна перемогла суперницю на тайбрейку.

У той же час Катаріна Завацька, що займає 182-й рядок у рейтингу WTA, поступилася в першому турі кваліфікації у грі проти Олівії Роговськой з Австралії.

У першому сеті українка втратила три гейми на подачі. У другій партії Завацька вийшла вперед із брейком (3-2), але не втримала перевагу в рахунку. Для Завацької це всього лише другий виступ у кваліфікації турніру Великого Шолома в кар'єрі.

Кваліфікація Australian Open. Перше коло

Ангеліна Калініна (Україна) - Мартіна Ді Джузеппе (Італія) 6-4, 2-6, 7-6 (10-5)

Катаріна Завацька (Україна) - Олівія Роговська (Австралія) 1-6, 4-6

У другому раунді кваліфікації Ангеліна Калініна зіграє зі 179-ю ракеткою світу Джеймі Леб з США. Для тенісисток це буде перший очний поєдинок.