Абраменко готується підкорити нову вершину - титул чемпіона світу / sfu.org.ua/

1 лютого стартує чемпіонат світу-2019 з фрістайлу та сноубордингу який буде проводитися в США, в трьох різних місцях у штаті Юта.

Тренерський штаб збірної України з фрістайлу оприлюднив склад національної команди на головний старт постолімпійського сезону, повідомляє Федерація лижного спорту України.

До складу команди увійшли:

Відео дня

Фрістайл - Олександр Абраменко (акробатика), Ольга Полюк (акробатика), Орест Коваленко (слоупстайл), Коцар Катерина (слоупстайл), Олег Масира (могул), Вікторія Приймак (могул)

Сноубординг - Аннамарі Данча, Олександра Мальована (обидві — гігантський паралельним слалом та паралельний слалом), Олександр Бєлінський, Роман Олександрівський, Євген Гулій (всі — ГПС і ПС).

Фінальний турнір у чоловічій акробатиці, де буде виступати Олександр Абраменко, відбудеться 7 лютого о 04.00 ранку за київським часом.

Всього на чемпіонаті світу буде розіграно 30 комплектів нагород. Порівняно з попередніми змаганнями додані змагання з біг ейру (фрістайл) і командна акробатика (фрістайл).

У нинішньому сезоні вже відбувся один етап Кубка світу - 19 січня в Лейк Плесіді (США), де Абраменко посів підсумкове 5-е місце з результатом 112,67 бали. Переможцем етапу став Максим Буров з Росії. Призерами - Ван Синьді (Китай), Станіслав Нікітін , а 4-е місце у Іллі Бурова (обидва - Росія).