Українські хокеїсти всуху програли команді Румунії на міжнародному турнірі у Броварах / uhl.ua

Українська збірна провела черговий матч під керівництвом Андрія Срюбко, в якому нашим співвітчизникам протистояли суперники з Румунії.

В рамках міжнародного турніру у Броварах українці програли з рахунком 0:3, повідомляє сайт Української хокейної ліги.

Команди почали обережно, не кидаючи всі сили на атаку. На екваторі першої 20-хвилинки номінальні гості зуміли двічі відзначитися зусиллями Жомбора Мольнара і Віталія Кириченка.

Відео дня

У другому періоді обидві збірні мали шанси для взяття воріт, але на перший план вийшла не реалізація гольових моментів і хороша гра в двох голкіперів – Кучера і Полца. Підопічні Андрія Срюбко кинули всі сили в напад у заключні 20 хвилин, але хоча б раз пробити румунську оборону їм не вдалося. Натомість гості змогли збільшити розрив у рахунку до трьох шайб після голу від Чанад Фодора.

Українці поступилися 0:3 – це поразка стало першим для нашої команди в історії незалежної збірної країни від румунів. У свою чергу сьогоднішні суперники здобули перемогу на міжнародному турнірі, вигравши два матчі у поляків та українців з загальним рахунком 5:0.

Андрій Срюбко продовжить готувати українську збірну до чемпіонату світу в Дивізіоні IB, який в цьому році відбудеться в естонському Таллінні.

Україна – Румунія 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

0:1 – Ж. Мольнар, 0:2 – Кириченко, 0:3 – Фодор.

Воротарі: Кучер – Полц.